sort proizvodi
news

Састанак Заједнице Синдиката Србије са чланицом Градског већа града Крагујевца за комуналну делатност

Autor:

Дана 22.04.2024. године у згради Скупштине Општине Крагујевац одржан је састанак са Мајом Ангеловски, чланицом Градског већа за комуналну делатност града Крагујевца. Састанку су присуствовали Петар Миловановић, председник Заједнице Синдиката Србије, Славиша Самчовић, председник Заједнице Синдиката Србије грана комуналне делатности Крагујевац и Бојан Минић, потпредседник Заједнице Синдиката Србије грана комуналне делатности Крагујевац.

Састанак је заказан на иницијативу Заједнице Синдиката Србије у циљу упознавања чланицe Градског већа за комуналну делатност града Крагујевца са својим синдикалним активностима. Том приликом су представници Заједнице Синдиката Србије представили и новоизабрано руководство гране комуналне делатности града Крагујевца и изнели своја виђења и предлоге у погледу решавања одређених проблема у интересу запослених у комуналној делатности града Крагујевца.

Уз захвалност на срдачном пријему и изражено обострано задовољство поводом састанка, договорена је даља сарадња у наредном периоду као и да следећи састанак буде одржан чим је пре то могуће ради сагледавања наведених проблема и начина њиховог решавања о чему ће представници Заједнице Синдиката Србије благовремено обавестити своје чланове синдиката и остале запослене.

 

Информативна служба

Претражите вести

--- ---

Начелник

email

Заједница Синдиката Србије

place Стругарска 1а, 11000 Београд, општина Чукарица

local_phone 011/2520-015

email zajednicasindikatasrbije@gmail.com

access_time Понедељак - Петак 09:00 - 17:00

<

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %