sort proizvodi
news

ЗАЈЕДНИЦА СИНДИКАТА СРБИЈЕ-СИНДИКАТ РАДНИКА ЗАПОСЛЕНИХ У ГСП

Autor:

Do pojave epidemije covid -19, važnost i neophodnost zaposlenih u preduzećima komunalne delatnosti nije bila prepoznata, jer često usluge javnih komunalnih preduzeća i poslove njihovih zaposlenih doživljamo kao svakodnevne poslove čija se lakoća i rutina podrazumeva. Oko 20.000 zaposlenih u JKP grada Beograda, radi danonoćno , istom energijom i istom dinamikom , izlažu sebe bez obzira na vremenske prilike, epidemije ili praznike.Njihove napore gradjani ne prepoznaju, pa čak ni sada kada smo svi ugroženi virusom Covid 19.

Ali radnici GSP Beograd, iako neprepoznati , nepohvaljeni i neprimećeni naviknutii da su na usluzi građanima Beograda, ipak neodustaju!

Za vreme policijskog časa, nakon odrađene smene u vanrednim vožnjama, članovi Sindikata Zajednica Sindikata Srbije iz GSP Beograd su delili pakete pomoći gradjanima Beograda. Niko nije pomislio da se može zaraziti, niko nije požurio da se vrati svojoj porodici, već su neumorno od vrata do vrata delili pakete pomoći. Zar postoji veći dokaz za humanost i ljudsku veličinu??

Претражите вести

--- ---

Начелник

email

Заједница Синдиката Србије

place Стругарска 1а, 11000 Београд, општина Чукарица

local_phone 011/2520-015

email zajednicasindikatasrbije@gmail.com

access_time Понедељак - Петак 09:00 - 17:00

<

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %