sort proizvodi
news

BELGRADE Airport d.o.o. Beograd - ПРОДУЖЕН РОК ВАЖЕЊА КОЛЕКТИВНОГ УГОВОРА

Autor:

Дана 30.01.2024. потписано је продужење Колективног уговора код Послодавца BELGRADE Airport d.o.o. Beograd, са припадајућим анексом, до 01.03.2027.

Испред репрезентативног синдиката, Заједнице Синдиката Србије – Vinci Аеродром Београд“ потписник анекса је Лука Драгишић који сматра да узимајући у обзир интересе запослених  које је Колективни уговор обухватао као и бенефите у  виду здравственог осигурања  и бенефицираних авио карата превозника Air Serbia и Turkish Airlines, сматрамо да на овај начин у највећој могућој мери омогућено да се одржи материјални статус свих запослених као и могућност наставка коришћења свих бенефита.

Бенефите који колективни уговор пружа обухвата и интересе запослених који прелазе код послодавца наследника Menzies Aviation d.o.o. Beograd који има обавезу примене Колективног уговора на запослене који прелазе у периоду  од једне ( 1 ) године.


Потписивање овог Анекса  само је један од корака синдикалног деловања како би се запосленима обезбедили бољи услови рада и положај запослених на чему честитамо младом и персепктивном председнику „Заједнице Синдиката Србије – Vinci Аеродром Београд“  Луки Драгишићу и желимо пуно среће и успеха и даљем раду.

Заједница Синдиката Србије

Претражите вести

--- ---

Начелник

email

Заједница Синдиката Србије

place Стругарска 1а, 11000 Београд, општина Чукарица

local_phone 011/2520-015

email zajednicasindikatasrbije@gmail.com

access_time Понедељак - Петак 09:00 - 17:00

<

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %