sort proizvodi
news

Повећање плата у VINCI Аеродром Београд

Autor:

Неколико активности Синдиката у протеклом периоду:

- На захтев Синдиката и ове године, на Међународни дан жена,  све запослене у компанији добиле су поклон ваучер од компаније за куповину у ДМ радњама. Ове године, на наш предлог износ вредности ваучера је увећан, у односу на прошлу годину (са 3.000 на 3.850 динара). Све чланице Синдиката су такође добиле поклон и од нашег Синдиката, у износу од 2.000 динара.

- Такође, на захтев на Синдиката, увећани су и износи које компанија традиционално, сваке године даје радницима током Божицних и Ускршњих  празника.

- Током целе 2022. године, Синдикат је улагао напоре да побољша услове рада запослених, пре свега захтевима за повећање зарада. Током априла и маја месеца, компанија је вршила годишњу ревизију зарада,  где је донета одлука о повећању зарада у просеку од 10%. Увећање зараде за запослене креће од маја месеца, док се компанија обавезала да свим радницима исплати, ретроактивно, разлику у заради за све месеце уназад, од почетка 2023. године. Такође, за све запослене исплаћена је једнократна помоћ, због високе инфлације, у износу од 5% од уговорене бруто зараде. Поред тога, због повећања паосла и недостатка  радне снаге, компанија це исплаћивати сезонске бонусе за јун, јул, август и септембар за запослене који не изостају са посла у износу од 10% од уговорене бруто зараде, што у 2022. години није био случај, а што је био један од захтева нашег синдиката. 

Претражите вести

--- ---

Начелник

email

Заједница Синдиката Србије

place Стругарска 1а, 11000 Београд, општина Чукарица

local_phone 011/2520-015

email zajednicasindikatasrbije@gmail.com

access_time Понедељак - Петак 09:00 - 17:00

<

close
logo

  • keyboard_arrow_right
  • prod check
    check
  • akcija - 0 %